Chili poppers

geplaatst in: Appetizer, Recepten | 0

Ingrediënten : chili pepers en cheddarkaas Bereiding : Snijd de pepers doorlangs, ontdoe ze van hun zaden en zaadlijsten. Vul ze met cheddarkaas of een gelijkaardige kaassoort. Kruid af met peper. Bak ze in de oven gedurende 5 tot 10 … Vervolgd

Chilis met fruit

geplaatst in: Appetizer, Fruitgerecht, Recepten | 0

Ingrediënten : fruit : 1 mango – 1 kiwi – 4 phesalis (lampionvruchten); chilis : orange habanero, red carribean habanero, hot lemon Bereiding : Veel simpeler als dit kan het niet worden ! Snijd het fruit in grote stukken, snijd … Vervolgd

Pikante bruschetta

geplaatst in: Appetizer, Broodgerecht, Recepten | 0

Ingrediënten : enkele schijfjes brood – olijfolie – zeezout – peper – smaaktomaten – rode pikante chili peper (cajamarca, cayenne, …) – teentje look Bereiding : Ontdoe de chili peper van zaden en steel en snijd ze in halve ringetjes of stukjes. … Vervolgd

Salsa fresca

geplaatst in: Appetizer, Recepten, Salsa | 0

Ingrediënten : 2 tomaten – 1 ui – 2 jalapeno of andere milde pepers – 2 serrano of andere pittige pepers – koriander Bereiding : Snij tomaten, ui en pepers zo klein mogelijk. Meng het sap van een kwart citroen, eventueel 2 … Vervolgd

Hoe het begon

geplaatst in: Over chilis.be | 0

Mijn naam is Peter Timmerman, ik woon in Oost-Vlaanderen, en ik hou er een “ernstig gestoorde” bezigheid op na. Ik kweek namelijk chilipepers. Vele jaren lang werd ik aangetrokken door de pikante toets – heet soms zeer heet – die … Vervolgd

1 7 8 9 10 11 12 13 25