Pikante bruschetta

Pikante bruschetta

geplaatst in: Appetizer, Broodgerecht, Recepten | 0

Ingrediënten : enkele schijfjes brood – olijfolie – zeezout – peper – smaaktomaten – rode pikante chili peper (cajamarca, cayenne, …) – teentje look

Bereiding : Ontdoe de chili peper van zaden en steel en snijd ze in halve ringetjes of stukjes. Snijd enkele smaaktomaten in middelgrote stukken. Ontkiem een teentje look en snijd het in stukjes. Meng het geheel in een vijzel, met toevoeging van zout en peper. Snijd enkele sneden brood vrij dik. Strijk ze in met olijfolie. Plaats ze onder de grill en draai ze om en grill ze tot ze aan beide zijden klaar zijn. Bedek het brood met de mengeling, en plaats dit nog even onder de grill. Het resultaat is even eenvoudig als verbluffend lekker.

Reacties zijn uitgeschakelt.