Spaghetti met look, olijfolie en chilis (Aglio, Olio e Peperoncini)

Spaghetti met look, olijfolie en chilis (Aglio, Olio e Peperoncini)

geplaatst in: Italiaanse keuken, Pasta, Recepten | 0

Ingrediënten : 400 gram spaghetti pasta – 4 teentjes look – platte peterselie – 2 hete rode thai pepers of andere pikante rode pepers.

Bereiding : verwijder de kiemen van de look, verwijder de zaden van de chilis. Snijd chilis, peterselie en look fijn. Verwarm olijfolie in een pan, voeg de chilis, look en peterselie toe. Kook intussen ook de pasta al dente. Laat goed uitlekken. Meng de pasta bij de olijfoliemix in de pan, laat enkele minuten de smaken zich vermengen. Voeg zout toe naar wens. Dien warm op.Tip : deze pasta is zeer eenvoudig, haar smaak hangt des te meer af van de kwaliteit van de individuele ingrediënten. Gebruik smaakrijke eerste persings olijfolie, frisse look, verse peterselie en verse hete pepers. Gebruik enkel kwaliteitspasta !

Foto : bereiding met groene chili pepers, met Grana Padano kaas

Reacties zijn uitgeschakelt.