Duiveltjespasta: pasta met garnaalstaarten, pepers, look en room

Duiveltjespasta: pasta met garnaalstaarten, pepers, look en room

geplaatst in: Italiaanse keuken, Pasta, Recepten | 0

Ingrediënten : 350 gr garnaalstaarten – 250 gr gedroogde pasta – 3 teentjes look – 1 tot 3 gedroogde cayennepepers met zaadjes, naar smaak – 150 cl room – 1 el tomatenconcentraat.

Bereiding : Breng water aan de kook voor pasta. Voeg de pasta toe en laat koken tot beetgaar. Meng in de vijzel zwarte peper, zout, look, cayennepeper en wat olijfolie. Doe olijfolie in een pan, verhit de pan en voeg het mengsel toe. Voeg de garnaalstaarten toe en bak ze aan elke kant 1 minuut tot ze een roze kleur hebben. Voeg 1el tomatenconcentraat toe en 15 cl room. Roer om. Haal de garnaalstaarten uit de pan en laat de saus verder inkoken – de garnaalstaarten mogen niet te lang bakken omdat ze in dat geval taai worden. Voeg peterselie toe aan de saus en laat nog 1 minuut verder inkoken. Voeg de saus toe aan de beetgare pasta, roer om, voeg de garnaalstaarten toe en laat alles nog 1 minuut verhitten.

Reacties zijn uitgeschakelt.