Chilipepers: planning van het nieuwe seizoen – artikel in Cashew Stadstuinieren

Chilipepers: planning van het nieuwe seizoen – artikel in Cashew Stadstuinieren

geplaatst in: Artikels | 0

Eind 2013 bracht Cashew Stadstuinieren magazine het eerste artikel dat ik voor het magazine schreef van een reeks van 6 over de teelt van chilipepers.

De reeks artikelen hebben oog voor het kweken van chilipepers in de stadstuin, op balkon, terras, of in de kleine moestuin.

In het eerste artikel had ik het vooral over de planningsfase en hoe je vooral moet nadenken over wat je wilt bereiken met je teelt: sierteelt, of ook vooral zeer pikante en exotische chilis, of chilis om te drogen en chilipoeder te maken, of…

Ik had ook het idee om een selectie van 10 variëteiten voor te stellen, die ik ‘Fantasie van 10′ voor de kleine tuin gedoopt heb. Dus als je een kweekbak van enkele vierkante meter hebt, of de ruimte voor een aantal grote potten, dan kun je altijd inspiratie opdoen voor het kweken van chilis en hiermee dit jaar een fantastisch leuke ervaring opdoen.

Het artikel vind je nu ook online: Chilipepers: Planning van het nieuwe seizoen

Reacties zijn uitgeschakelt.