Peters Pepers levert pepers aan Kleur & Kruid

Peters Pepers levert pepers aan Kleur & Kruid

geplaatst in: Over chilis.be | 0

Kleur en Kruid natuurlijk puur is een merknaam van Aarde-nd-werk, een coöperatieve vennootschap met een sociaal oogmerk. Peters Pepers is sinds 2013 lid van Aarde-nd-werk, en levert pepers aan de coöperatie, voor het drogen en vermalen tot de fijnste en lekkerste chilipoeders, die vanaf 2015 ook via mijn shop te koop zijn.

Kleur en Kruid®-Plantenpoeders Essentials : een authentiek, duurzaam, lokaal en sociaal product tot stand gebracht in een respectvol evenwicht van mens en maatschappij met de intrinsieke creativiteit van de natuur.Naast productie oefent de coöperatie taken van functioneel en educatief groenbeheer uit.

Aarde-nd-werk cvba staat voor samenwerking tussen verschillende soorten actoren/coöperanten: boeren, regionale organisaties, particulieren en medewerkers.

Door de integratie van kansengroepen geeft Aarde-nd-werk invulling aan haar sociaal oogmerk. De coöperatie gaat voor 100 % lokaal geproduceerde producten – van grondstof tot eindproduct.

Via Aarde-nd-werk is Peters Pepers ook in omschakeling naar biologische landbouw, en word ik in 2015 bio-gecertifieerd.

De chilipoeders kunnen op mijn shop besteld. Wie interesse heeft in andere producten, zoals bv. verschillende kruidenthee’s, gedroogde wortelpoeders (biet e.a.), kun je steeds terecht bij info@aardendwerk.be.

 

 

Reacties zijn uitgeschakelt.