Peters Pepers is producent van mmm…eetjesland

Peters Pepers is producent van mmm…eetjesland

geplaatst in: Over chilis.be | 0

Peters Pepers is sinds 2012 producent bij de cvba mmm…eetjesland, zoals de naam doet vermoeden een coöperatieve van hoeve- en streekproducenten in het Meetjesland.

Mmm…eetjesland cvba werd opgericht onder impuls van het Plattelandscentrum Meetjesland vzw.

In de schoot van deze cvba zijn intussen kruisbestuivingen ontstaan zoals Augustijnpaté (Augustijnbier verwerkt in een heerlijke streekpaté). En wie weet schuilt er ook niet een kruisbestuiving met chilis in de toekomst 🙂

Hierbij een link naar de producenten, en voor hen die wil ontdekken wat het Meetjesland te bieden heeft aan lekkernijen zijn er de geschenkdozen met lokale hoeve- en streekproducten, het ideale geschenk voor heel wat gelegenheden.

 

 

Reacties zijn uitgeschakelt.